Pääsivu  |  Esittely  |  Suurvoittoja  |  Pelivihjeet  |  Jälkipelit  |  Rataprofiilit  |  Kilpailut  |  Tiedotteet  |  Statistiikka  |  Linkit  |  Palaute
       Pelivihjeet
 

Nyt Extravedon vihjeet myös netissä kaikkiin totoline ja toto+ raveihin! Pelivihjeet voit tilata sähköpostitse osoitteesta extraveto@extraveto.com, puhelimitse numerosta 0400-245 533 tai alla olevalla lomakkeella.

Meilaa sähköpostiviestillä yhteystietosi ja aikaväli tai päivä jolle olet nettivihjeet tilannut.Mikäli teet tilisiirron netissä voit liittää sähköpostiin kopion maksutapahtumasta.

Saat joka päivä erilliset pelivihjeet ja TOTO-Vihjeet päivän totoline/toto+ raveihin.Lisäksi saat extrana ilmaiseksi vihjeitä sattunnaisesti muihin tavallisiin raveihin.Vihjeet ovat luettavissa ma-pe klo 12 jälkeen , la klo 9:n jälkeen ja su klo 11 jälkeen.V75 vihjeet kuitenkin jo perjantaina klo 12 jälkeen.

Nettivihjeiden tekijänoikeuden omistaa Extraveto ja niiden eteenpäin välittäminen on kielletty, laillisen edesvastuun uhalla! Myös salasanan luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty!


Päivävihjeet:
1) Päivävihjeet (pelikohdevihjeet 1 vrk), hinta 5 euroa sis. alv 22%
2) Päivävihjeet ( TOTO-vihjeet 1 vrk), hinta 5 euroa sis. alv. 22%
3) Päivävihjeet (pelikohdevihjeet sekä TOTO- vihjeet), hinta 8 euroa sis. alv 22%

Maksa haluamasi vaihtoehto extravedon tilille 523308-217372 , meilaa tieto siitä ja yhteystietosi (nimi+osoite+puhelinnumero) extravedon sähköpostiin extraveto@extraveto.com, niin lähetämme tilisiirron varmistuttua sinulle päivävihjeet sähköpostitse.


Kuukausi- ja viikkovihjeet:
1) Kuukausi vihjeet (pelikohteet + TOTO-vihjeet 30 vrk), hinta 120 euroa sis. alv 22%. (vrk hinta vain 4 euroa)
2) Kahden viikon vihjeet (pelikohteet + TOTO-vihjeet 14vrk), hinta 70 euroa sis. alv 22% (vrk hinta vain 5 euroa)
3) Viikon vihjeet (7vrk pelikohteet + TOTO-vihjeet), hinta 50 euroa sis. alv 22% (vrk hinta vain 7,14 euroa)

Maksa haluamasi vaihtoehto extravedon tilille 523308-217372 , meilaa tieto siitä ja yhteystietosi extravedon sähköpostiin extraveto@extraveto.com, niin lähetämme tilisiirron varmistuttua sinulle henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset lukemaan vihjeemme jakson ajan nettisivuiltamme.

Tilausjakso on 1 kk / 14vrk / 7 vrk ja jakso alkaa maantaista tai kuukauden 1pv.Voit tilata myös kesken jakson seuraavan jakson loppuun jolloin meneillään olevan jakson hinta suhteutetaan jäljellä oleviin jakson päiviin.

Uusille kuukausivihjeiden tilaajille pelikohteet + TOTO-vihjeet erikoishintaan 100 euroa (normaalihinta 120e).


Vihjeiden tilaus


Nimeni:
*

Puhelinnumeroni:

Sähköpostiosoitteeni:
*

Postiosoite:
*

Mitkä vihjeet haluan:


* kentät ovat pakollisia
       Palvelunumerot
 
0700-8-8787
TOTO75, TOTO65, TOTO5 JA TOTO4 VIHJEET
0700-8-8788
PÄIVÄN PELIKOHTEET

2,40 euroa / min + pvm


Nettivihjeisiin tästä...

Vihjeiden tilaus


Osta/myy

       Yhteistyössä
  Killerin ravirata

Extraveto sponsoroi Super Pesiksessä kaudella 2014 Kouvolan Pallon lyöjien nuorta jokeria Ossi Meriläinen! Seuraamme oheisesta linkistä Ossin pelejä Superissa!


Ossi iskee

Ossi iskee vasemmalta

       Laatua ja luotettavuutta
 

Näyttömme ravivihjaamisesta ovat todellisia. Kanta-asiakkaina meillä on mm. ennen euroaikaa Suomen suurimman 2,8 milj.mk:n V75-voiton napannut petsari, samoin Forssan V75-kierroksella 274.000 euron jackpotin vihjeittemme pohjalta viritellyt pelimies. Vaadi laatua ja luotettavuutta, valitse rehellinen Extraveto ja suurvoitot ovat sinunkin ulottuvillasi!